Costa Adeje: beleef het prachtige stukje Tenerife op haar best met Unitrips!

  

Beleef Costa Adeje op haar best!

Het veelzijdige Tenerife herbergt heel wat gezellige en mooie badsteden. Maar een van de mooiste is toch wel Costa Adeje! Ben je op zoek naar een badplaats vol leven, luxe, plezier en relaxatie? Dan ben je aan Costa Adeje op de juiste plek. Relax aan een van de vele mooie stranden, geniet van het bruisende nachtleven en stil je honger in een van de vele gezellige tapasrestaurants.

 Costa Adeje has it all!

Costa Adeje is erg populair bij toeristen, niet slecht voor een relatief nieuwe badstad op het eiland. Het begon eerder als een prachtige wijk vol luxehotels maar groeide al snel uit tot een levendige badstad. Al heeft Costa Adeje haar chique en luxueuze krakater niet achterwege gelaten. Het is niet voor niets het Beverly Hills van Tenerife! Maar ook met een kleiner budget kan je een stukje luxe meepikken op vakantie! 

 

Een luxueuze cocktail met een lekker smaakje, dat is Costa Adeje

Wat heb je nodig voor de perfecte vakantiecocktail? Een scheutje strand en zon met een vleugje zee en een prachtige boulevard met een snuifje culinair genot en shopplezier omgeven door mix van luxe en paradijs! Dat is de cocktail die Costa Adeje maakt tot wat het vandaag is: de badstad van je dromen op het veelzijdige Tenerife. Hier beleef je een vakantie waar je nog lang over blijft vertellen. Shop de mooiste merken in het Plaza del Duque. Geniet van heerlijke tapas en culinaire restaurants langs een mooie wandelboulevard, relax op een brede waaier aan mooie zand- en keienstranden waaronder Playa El Duque, een prachtig zandstrand. Ook ’s nachts is er heel wat te beleven. Aan Playa de las Américas kan je je helemaal laten gaan in leuke beachbars en discotheken. 

 

Nog meer te beleven! 

 

In Costa Adeje ligt het mooist van Tenerife aan jouw voeten! Met de auto kan je van hieruit het hele eiland ontdekken en genieten van de natuur. Breng een bezoek aan het El Teide Park en aanschouw het uitzicht van op de top van de vulkaan. Tip: bezoek de vulkaan bij zonsondergang. El Teide is een van de mooiste plekken ter wereld om naar de sterren te kijken! Wil je graag dolfijnen van kortbij bekijken? In de haven van Costa Adeje vindt je heel wat boten die je mee op zee nemen op dolfijnen te spotten

 

 

Waterpret van de bovenste plank! 

Ben je op vakantie met de kids? Neem ze dan mee naar het Siam Park! Het mooiste waterpretpark ter wereld! Laat je helemaal gaan op een van de vele glijbanen en op de andere waterattracties! Hier beleef je plezier met het hele gezin!

Wil je graag op vakantie naar de Costa Adeje en deze leuke activiteiten van op de eerste rij beleven? Neem gerust contact op met Uw Tenerife Specialist voor meer informatie!

1 + 10 =