De mooiste natuur op Tenerife voor de echte natuurliefhebber

 

 

De mooiste natuur op Tenerife voor de echte natuurliefhebber 

Geniet je graag van de mooie natuur en liefst zoveel mogelijk? Dan ben je op Tenerife aan het juiste adres. Hier ben je als natuurliefhebber echt wel op je plek! Het veelzijdige eiland heeft namelijk zoveel te bieden. Van bergtoppen en vulkaangebergtes tot zeezwembaden en onderwaterwerelden.  

 

Walvissen en dolfijnen spotten, dat doe je zo!

Op Tenerife geniet je niet enkel van de prachtige natuur maar ook van een onderwaterwereld met fantastische vissen en zoogdieren zoals dolfijnen en walvissen.

Met onze privé-boottocht geniet je van Tenerife’s mooiste wateren. Je geniet niet enkel van een prachtig uitzicht en dolfijnen maar ook van heerlijke traditionele paëlla en drankjes à volonté.

 

El Teide, het toppunt van Tenerife  

Het vulkaanlandschap van El Teide staat in de top drie van mooiste locaties om naar de sterren te kijken. Op het ongerepte landschap lijk je ver weg van de beschaving. Je hebt er geen lichtvervuiling en er hangt geen wolkje aan de lucht. Het resultaat? Een heldere sterrenhemel!

Geniet ook van het prachtige wildlife en de prehistorische omgeving. Een aanrader is de kabelbaan naar La Rambleta. De kabelbaan brengt je net onder de top van één van de hoogste vulkanen ter wereld.

 

 

Uniek schouwtoneel in Masca 

Ben je klaar om je wandelschoenen aan te trekken? Want deze ga je zeker nodig hebben tijdens je vier uur durende wandeling naar de Mascakloof! Met een hoogteverschil van maar liefst 600 meter is het uitzicht de zware beproeving zeker waard.

 

Ongerepte prehistorische natuur in het Anaga woud!

Natuur op Tenerife? Daar kan je zeker niet langs kijken! Voor iedereen die van een beetje avontuur houdt is een wandeling door het Anaga Woud de perfecte uitstap. Op onze avontuurlijke dagtrip wandel je richting Taganana en geniet je van de ongerepte natuur. Wie had gedacht dat je dit op Tenerife zou beleven? Het is echt een verborgen parel en je zal versteld staan van dit prachtige natuurgebied.

Een frisse duik in een van de zeezwembaden in Garachico 

 

Vergeet tijdens je bezoek aan Tenerife ook zeker niet een pootje te baden in een van de zeezwembaden. Ook wel beter bekend als de “lava rock pools”. Deze natuurzwembaden werden gevormd door een vulkaanuitbarsting. Het heldere zeewater zit gevangen tussen de lavastenen en wordt verwarmd door de zon. De beste zeezwembaden van Tenerife zijn de Piscinas Natural del Caletón en deze vind je in Garachico

 

De kliffen van Los Gigantes 

De kliffen van Los Gigantes ofwel de reuzen liggen in Santiago del Teide in het Teno park. De kliffen zijn tot wel 600 meter hoog. En aan de voet van deze gigantische reuzen zijn de zeebodems soms wel 30 meter diep. Een leuke en unieke ervaring voor echte natuurliefhebbers.

Wil jij de natuur op Tenerife met eigen ogen ontdekken? Boek dan jouw reis bij Uw Tenerife Specialist.

7 + 3 =