Een zalige strandvakantie op een van deze top vijf stranden in Tenerife - Uw Tenerife Specialist

 

Een zalige strandvakantie op een van deze top vijf stranden 


Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Extra speciaal aan Tenerife? Het eiland is van vulkanische oorsprong. Maar lang niet alle stranden zijn daarom zwart. Tenerife heeft ook enkele hemelse zandstranden, perfect voor de echte zonliefhebber. Zand tussen je tenen en zeezout in je haar op een van onze top vijf stranden in Tenerife! Een ontspannende strandvakantie gegarandeerd!   

 

Playa de Las Teresita voor heel het gezin  


Dit brede strand met goudgeel zand en palmbomen is bijna een kilometer lang. Het ziet er  uit als een natuurlijke schoonheid maar is eigenlijk aangelegd met zand uit de Sahara. Dankzij de palm- en kokosbomen en het helderblauwe water waan je je in een tropisch paradijs. Dit strand aan Santa Cruz is een heerlijke strandvakantie gegarandeerd voor heel het gezin. Dankzij de golfbrekers die zwemmers van de stroming beschermen kunnen ook de allerkleinste veilig in het water ravotten. Ook aan randactiviteiten ontbreek je niets aan dit strand. Het strand beschikt over douches, toiletten, kleedruimtes en niet te vergeten leuke strandtenten waar je een lekker hapje kan eten met verfrissend drankje!
  

Playa Jardín, een uniek lavastrand  

 

Playa Jardin is een prachtig zwart lavastrand en is enkel te voet toegankelijk. Hier kan je genieten van de rust en stilte. De naam verraadt het al maar dit strand is omgeven door tropische tuinen en watervallen. De wandeling naar het strand is even mooi en ontspannen als het strand zelf. Het is een echt paradijs! Aan het strand geniet je niet enkel van het verfrissende water en de heerlijke zon maar ook van een prachtig uitzicht op de vulkaan El Teide. Puur genieten dus!

 

Playa de El Médano voor de echte watersportliefhebber 


Het prachtige strand Playa de Le Médano is een watersportparadijs dankzij de hoge golven en passaatwinden. Dit strand is dan ook erg geliefd bij surfers. De golven zijn er zo goed dat hier zelfs jaarlijks het wereldkampioenschap kitesurfen wordt gehouden. Kan je niet surfen of is watersport toch niet echt jouw ding? Niet getreurd het strand is namelijk in twee gedeeld. Een deel voor surfers en een deel voor gezinnen en zonnekloppers. Op de boulevard vind je ook enkele lekkere restaurants voor een lekker hapje of diner na een zonovergoten dag aan het strand. Playa de Le Médano ligt aan de rots, Punta Roja. Met andere woorden een weekje aan Playa de Le Médano dat is een strandvakantie met een uitzicht.

Het geheim van Masca 


Masca is een pittoresk bergdorpje en een van de rustigste en best bewaarde plekjes op het veelzijdige Tenerife. Sssstt want hier is een klein geheimpje! Masca heeft ook een erg mooi strand. Het is wel een kleine drie uur wandelen van het dorp naar het strand maar de wandeling is het zeker waard. Je wandelt namelijk langs een prachtige kloof met een onvergetelijk uitzicht! Wil je dus iets uniek ontdekken op Tenerife dan is het strand van Masca the place to be.

 

El Bollullo, dat is puur natuur! 


Op zoek naar een rustig dagje aan het strand? Dan is het zwarte strand El Bollullo echt perfect! Hier zijn niet veel faciliteiten maar dat is het helemaal waard! Niets is beter om aan het dagelijkse leven te ontsnappen dan een strandvakantie op een prachtig en rustig strand. Op weg naar het strand wandel je door bananenvelden en geniet je van de plaatselijke fauna en flora, nog iets uniek om over naar huis te schrijven! Hou je van het geluid van golven die inslaan op de kliffen terwijl de zon op je gezicht schijnt en je geniet van een heerlijke strandvakantie? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan El Bollullo.    

Tenerife, dat is zon zee een strand. En van dat laatste zijn er in Tenerife in overvloed, in alle kleuren en formaten, van kiezel- en lavastranden tot Saharazand. Wil jij de perfecte strandvakantie?Boek bij Uw Tenerife Specialist jouw droomreis op maat!

4 + 14 =