Golf - Uw Tenerife Specialist

Dé ideale golfvakanties

Er komt veel bij kijken bij het samenstellen van een reis. Gelukkig kunnen wij, Uw Tenerife Specialist, jou advies geven over je vakantie. Scroll door ons aanbod van golfhotels en golfbanen en laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Ik wou altijd al eens gaan golfen in het buitenland. De golfreis van Uw Tenerife Specialist heeft me echt verbaasd. Prachtige golfterreinen en uitstekende service in het hotel. Kortom een unieke ervaring.

Francis

Wil jij net zoals Francis ook een onvergetelijke golfervaring beleven in Tenerife?

Waarom golfen op Tenerife?

Het eiland beschikt over enkele van de beste golfbanen en hotels van Europa met het hele jaar door lenteachtige temperaturen. Met gemiddeld 23 graden kan je als bezoeker optimaal gebruik maken van de golfinfrastructuur van het eiland.

Er zijn acht golfbanen om uit te kiezen, plus Tecina Golf op het naburige eiland La Gomera, die allemaal onder het merk Tenerife Golf vallen. Samen met Tecina Golf zijn er onder andere de volgende golfbanen: Buenavista Golf, Real Club de Golf de Tenerife, Golf del Sur, Amarilla Golf, Golf Los Palos, Golf Las Américas, Golf Costa Adeje en Abama Golf. Elke baan is anders en uniek met een eigen karakter.

Elk van deze hebben wij zelf getest en goedgekeurd zodat wij je met het beste advies op reis kunnen sturen! Er is ook een breed scala aan eersteklas hotels die zich specifiek richten op golfers. Uiteraard zijn er naast het golven nog andere activiteiten om Tenerife te ontdekken!

Kom hieronder meer te weten over wat Tenerife voor golfers te bieden heeft.

Golfbanen

Golfhotels

Golfreis samenstellen

Inspiratiepakketten