Golfen op Tenerife, dat doe je zo! - Uw Tenerife Specialist

 

Golfen op Tenerife, dat doe je zo! 

 

Een balletje slaan en bovendien genieten van een prachtig uitzicht? Tenerife is een panoramisch golfparadijs waar elke golfliefhebber zich onmiddellijk thuis voelt. Golfen op Tenerife is onbeschrijfelijk. Het zelf eens meemaken is dus de boodschap.

 

 

Golf Las Americas, the “American” dream!

Het prachtige golfterrein van Las Americas is omgeven door het wondermooie berglandschap van Tenerife en is een van de beste golfterreinen op het eiland. Dit is echt golfen op Tenerife zoals het hoort. Dit, in lengte zes kilometer lange, terrein is ontworpen door John Jacobs en heeft een par van 72. De 18 holes hebben een handicap gaande van 1 tot en met 18. Het terrein heeft ook een leuke golfshop, helemaal volgens de allerlaatste golftrends. Klein hongertje na de inspanning? Golf Las Americas heeft een zeer goed restaurant waar je rustig kan genieten van een hapje en een drankje. 

 

Het panoramische Tecina Golf La Gomera   

Dit terrein is een echte “must see” voor golfliefhebbers! Het heeft 18 holes met zicht op zee en is ontworpen door een van de beste golfarchitecten ter wereld. Dit panoramisch huzarenstukje is maar liefst 54 hectaren groot en elk detail zorgt voor dat extra tikkeltje golfbeleving. Van elke centimeter op het terrein heb je als golfer zicht op de oceaan, dat is genieten en golfen tegelijk! Golfen op Tenerife Tecina Golf La Gomera is een uitdaging voor spelers van elk niveau en bovendien een onvergetelijke ervaring.

 

In de natuur op Golf Costa Adeje 

Ook Golf Costa Adeje is een echt pareltje in het golfmilieu. Het terrein is omgeven door palmbomen, gebergte en heeft een prachtig zicht op zee. Het is namelijk ontworpen om alle natuurelementen van Tenerife te integreren in het terrein. De originele stenen muren van de bananenplantage, die er stond voor het een golfterrein werd, zijn volledig naar hun oude glorie herstelt. Golf Costa Adeje heeft een terrein met 18 holes met een par van 72 en een 9 hole terrein met een par van 33. In het “Club House” kan je achteraf natuurlijk genieten van een lekkere lunch of diner met een glaasje om jouw dagje golf af te sluiten.

 

 

Golfen op Tenerife is een onvergetelijke ervaring! Ben jij een echte golfliefhebber? Wil jij graag eens golfen op deze panoramische pareltjes? Boek dan jouw golfreis bij Uw Tenerife Specialist inclusief een unieke belevenis!  

5 + 1 =