Golfreis Tenerife - Uw Tenerife Specialist

Golfreis

Een balletje slaan en bovendien genieten van een prachtig uitzicht? Het kan met onze sportieve golfreis. Uw Tenerife Specialist biedt jou golf op de mooiste locaties om volledig zorgeloos die hole in one te slaan.

Dag 1: aankomst & vrij

Op de eerste dag van deze sportieve vakantie verwelkomt het hotel je en ben je vrij om het eiland te verkennen. Geniet van de zon en rust lekker uit! Want morgen staat er een sportieve dag op de planning.

Dag 2: golfen @ Golf Las Americas

Op dag twee is het dan zover! Je gaat golfen op Golf Las Americas. Dit prachtige golfterrein, omgeven door het bergachtige landschap, biedt jou een fenomenale golfervaring om niet meer te vergeten! Een klein hongertje na de inspanning? Golf Las Americas heeft een zeer goed restaurant waar je rustig kan genieten van een hapje en een drankje.

Dag 3: vrij

Tijd om weer even te rusten! Geniet van een dagje relaxen aan het strand of van lekkere cocktails in een van de beachbars. Nog niet moe? Trek er dan op uit en ontdek wat Tenerife nog allemaal te bieden heeft. Wat dacht je van een boottocht of sterrenkijken op El Teide?

Dag 4: golfen @ Amarilla Golf

Tijd voor nog een potje golf! Op dag vier golf je op Amarilla Golf. Dit terrein is een echte “must see” voor golfliefhebbers! Het heeft 18 holes met zicht op zee en is ontworpen door een van de beste golfarchitecten ter wereld. Vooral Hole 5 is een uitdaging 🙂 Elk detail zorgt voor dat extra tikkeltje golfbeleving. Beter kan toch niet? Dat is genieten en golfen tegelijk.

Dag 5: vrij

Opnieuw een dagje rust. Dat kan je zeker en vast wel gebruiken! Toch geen zin om de hele dag aan het strand of zwembad te blijven liggen? Wat dacht je dan van een namiddagje shoppen? Costa Adeje beschikt over één van de grootste luxewinkelcentra van de Canarische Eilanden. Van Loewie, Givenchy, Céline en Porsche tot zelfs stukken van Cartier en Rolex, je vindt het allemaal in Plaza Del Duque.

Dag 6: golfen @ Golf Costa Adeje

Dag zes is nog een laatste keer genieten van een spelletje golf! En ook Golf Costa Adeje is een echt pareltje. Het terrein is omgeven door palmbomen, gebergte en heeft een prachtig zicht op zee. Dat belooft! In het “Club House” kan je achteraf natuurlijk genieten van een lekkere lunch of diner met een glaasje om de golfweek af te sluiten.

Dag 7: vrij

Nog een laatste dag genieten van het mooie weer en lekker uitrusten voor je naar huis vertrekt. Of toch nog wat bezichtigen op het mooie eiland? Grijp jouw laatste kans op een heerlijk boottochtje en spot dolfijnen. Of maak nog een laatste wandeling in het Anaga woud.

Dag 8: vertrek

Op dag acht vertrek je richting België. Terug naar de realiteit maar wel met een hoop mooie nieuwe herinneringen en extra golfervaring op zak. Laten we klinken op een sportieve topvakantie!

Let op!

Sommige golfterreinen vereisen een handicap. Voor meer informatie aarzel niet en contacteer ons. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Uw Tenerife Specialist biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden.
Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.