In de teletijdmachine met Children of the 80’s - Uw Tenerife Specialist

In de teletijdmachine met Children of the 80’s 

 

Uw Tenerife Specialist neemt je mee op een echte tijdreis naar de jaren tachtig met Children of the 80’s in het Hard Rock Hotel in Tenerife? Haal jouw foute permanent, epauletten en gekke fluo-outfit maar weer uit de kast want we dompelen je helemaal onder in “The golden eighties”.   

 

Rocken in het Hard Rock Hotel

Het prachtige Hard Rock Hotel is een van onze favoriete hotels in Tenerife. Ben je een echte muziekfan en hou je wel van wat entertainment op vakantie? Dan is het Hard Rock Hotel “the place to be”! Het hotel is nieuw in Tenerife sinds 2016 en erg geliefd bij vakantiegangers over heel de wereld. De architectuur en design van dit hotel zijn ook een echt huzarenstukje! De trendy kamers en luxueuze suites staan volledig in het teken van muziek. Een echte muziekliefhebber voelt zich er meteen thuis!

 

VIP-toegang tot Children of the 80’s 

Boek je bij ons het Hard Rock Hotel in Tenerife dan krijg je VIP-toegang tot Children of the 80’s. Je geniet dus niet enkel van het prachtige hotel maar je pikt ook nog eens een topevenement mee! Dat is toch een echte winwin! Een VIP-toegang dat is op en top luxueus genieten van de sfeer en muziek.

 

Epauletten en gekke fluo-outfits

Children of the 80’s is een erg populair en onvergetelijk evenement. Het adembenemende podium en spectaculaire shows nemen je helemaal mee naar de tijd van epauletten en permanenten. Je mag je voor deze gelegenheid eens helemaal laten gaan en je discobroek weer aantrekken. Dit is het feestje van de jaren tachtig, daarom is alles over the top! Het publiek, de show, de dansers… Alles is weer zoals vroeger. Kortom hier herbeleef je jouw jeugdjaren alsof het gisteren was.    

 

Wereldsterren uit jouw (jeugd)jaren

Geen muziekevenement zonder artiesten, toch? En niet zomaar de minste… Sterren als 2unlimited, Boney M, Imagination, Ice MC, Snap!, Samantha Fox, Paul Young, Kate Ryan, Vengaboys en Village People brengen hun grootste hits op een groot podium met een heus lichtspektakel. Beleef een onvergetelijke avond met jouw grootse jeugdidolen!

 

Waarom Children of the 80’s in het Hard Rock Hotel zeker de moeite waard is? Omdat de jaren tachtig toch echt “het muziekdecennia” bij uitstek is! Plan nu jouw reis en go “back to the 80’s” in stijl!

Nog meer Tenerife? Lees ook onze andere blogs

Tenerife: drie verborgen parels!

Onze Top 3 hotels in Tenerife!

 

 

1 + 9 =