Kerst in Tenerife: warm, gezellig, genieten! - Uw Tenerife Specialist

 

 

Kerst in Tenerife: warm, gezellig, genieten! 


Wil jij ontsnappen aan de koude wintergrillen? Maar toch genieten van de kerstfestiviteiten? Kerst in Tenerife is de perfecte combinatie van warme winterzon en gezellige kersttradities! Geniet van een onvergetelijke kerstvakantie onder de zon op het prachtige Tenerife. 

 

Ho Ho Holidays, Kerstmis op het strand   

 

Kerstmis vieren op het paradijselijke eiland Tenerife is de perfecte ontsnapping aan het koude Belgische weer. Je beleeft er jouw droomreis onder een stralende winterzon! Wandel er door het prehistorische Anaga woud, ga met het hele gezin naar een van de fantastische waterpretparken of geniet van een magische zonsondergang op de top van El Teide.

Je doet er niet enkel heel wat vitamine D op maar je kan er ook genieten van typische kersttradities. Ook in het warme Tenerife wandel je door typische kerstmarktjes die de hele avond open zijn. Geniet van gebakken kastanjes en heerlijke kerstsnacks! Ook typische lekkernijen van zoete aardappel en pompoenvulling zijn van de partij. In Santa Cruz kan je elk jaar genieten van een openlucht kerstconcert. Ook in Adeje geniet je van de festiviteiten met een gratis concert en heuse balletvoorstelling. Ondanks de niet zo traditionele temperaturen brengt Tenerife je helemaal in kerststemming met haar mooie decoraties, kerstmarkten en andere festiviteiten. Kerst onder de zon…? Twee woorden: Feliz Navidad!

 

Duik het nieuwe jaar in!  


Vier het begin van 2019 in stijl. Boek een lekker diner bij een van de lekkere visrestaurants in de lokale haven. Wil je de avond op een magische manier afsluiten en aftellen tot het nieuwe jaar op een unieke locatie? Tel af naar 2019 op de top van El Teide onder de mooiste sterrenhemel ter wereld. Romantischer kan niet! Ben je op 1 januari nog fris genoeg? Of kan je wat verfrissing gebruiken om jouw kater te verdrinken? Neem dan deel aan de typische nieuwjaarsduik. Deze Canarische traditie zal je geluk brengen in het nieuwe jaar!

 

Ook een onvergetelijke kerstvakantie voor de allerkleinste 


Ook voor de allerkleinste wordt het een onvergetelijke vakantie! Op dit veelzijdige eiland zullen jouw kinderen zich nooit vervelen. Van avontuur in het Anaga woud, waterpret op het strand en ravotten in het zwembad. Maar er is nog zoveel meer! In deze themaparken is pret verzekerd. Niet alleen de allerkleinste zullen ervan genieten, deze parken halen ook bij jou het innerlijke kind in je naar boven. Breng tussen de kerstfestiviteiten door een bezoekje aan het beste waterpretpark ter wereld (Siam Park), ontdek allemaal beestjes in het Loro Park, hang de aap uit in het Monkey Park en ga terug naar de Middeleeuwen in Castillo San Miguel.

Wil jij Kerst vieren in Tenerife? Boek dan jouw vakantie voor volgend jaar. Want jouw droomreis boeken, daar is het nooit vroeg genoeg voor! Boek nu bij Uw Tenerife Specialist

 

12 + 10 =