Lekker tafelen in deze leuke restaurants in Tenerife

 

 

Lekker tafelen in deze restaurants in Tenerife 

 

Ook op vakantie moet je je maag vullen! Wil je eens wat anders dan je hotelbuffet? Dan zijn deze restaurants in Tenerife absolute aanraders! Uniek, culinair en buitengewoon lekker!

 

Buitengewoon genieten in La Cupula  

Een van de meest unieke restaurants in Tenerife is La Cúpula. Hier genieten gasten van culinaire hoogstandjes in een designdecor! Gelegen op een dakterras eet je met een prachtig uitzicht over de baai van Costa Adeje! Het meest unieke aan het restaurant is niet enkel de hoogstaande topgerechtjes maar ook het prachtige plafond! Ja hoor in dit restaurant kijk je minstens evenveel naar boven dan in je bord! De prachtige schildering verwijst naar een explosie van sterren! Eten onder de sterrenhemel, dat krijgt hier toch net een andere betekenis!

 

Buitengewoon uitzicht in Las Rocas

Hier brengt de chef de zee op je bord! En niet zomaar een chef! De prestigieuze chef Jorge Peñate zorgt voor culinaire kunstwerkjes op jouw bord! Traditionele smaken met een innovatieve twist, dat is wat je in dit restaurant kan vinden! En of het de moeite is? Wij zijn alvast overtuigd van wel! Niet enkel het eten brengt je naar de zevende hemel, ook het uitzicht helpt wat mee! Hier kijk je uit over de Atlantische Oceaan en La Gomera.

Buitengewone vis in Restaurante La Vieja  

Het vissersdorpje La Caleta is de ideale locatie voor een visrestaurant! De verste vis krijg je op je bord in Restaurante La Vieja, een van de beste restaurants in Tenerife.  Het restaurant staat dan ook over heel het eiland bekend voor de lekkerste vis- een schaaldiergerechten. Omgeven door natuur geniet je met alle rust van een heerlijk diner of lekkere lunch onder de zon. Hier smul je van traditionele gerechten op grootmoederswijze! 

 

Genieten van een culinaire reis, dat doe je in deze restaurants in Tenerife. Hier kom je zeker niets tekort! Boek jouw reis bij Uw Tenerife Specialist voor een unieke beleving.

11 + 11 =