Naar Tenerife met de kids: verwen ze in deze vijf themaparken!

 

Naar Tenerife met de kids: verwen ze in deze vijf themaparken! 

 

Met de kinderen naar Tenerife? Zeker doen, want op het eiland vervelen zelfs de allerkleinsten zich niet! Op avontuur in het Anaga woud, waterpret aan het strand, ravotten in het zwembad en verbaasde blikken aan de El Teide vulkaan. Maar er is nog zoveel meer! In deze themaparken in Tenerife is pret verzekerd voor jong en oud.

Waterpret in het Siam Park

Zeuren jouw kinderen steeds over een hotel met waterglijbanen? Wie heeft er een hotel met glijbanen nodig wanneer je vlakbij een van de beste themaparken in Tenerife ligt. Het Siam Park is een spetterend waterpretpark met ’s werelds grootste kunstmatige golfslagbad, spannende attracties en ontelbaar veel glijbanen. Dit park is perfect voor echte waterratjes! Het park is dit jaar nog bekroond tot het beste waterpretpark ter wereld.

Allemaal beestjes in het Loro Park

Beleef een beestige dag in het Loro Park. Ontmoet in dit themapark in Tenerife verschillende dieren van over de hele wereld in een enkele daguitstap! Ga op ontdekking in een dierenrijk met vogels, papegaaien, dolfijnen, walvissen en zeeleeuwenshows. Een beestig goed park waar jong en oud de dag van hun leven beleven.

 

 

 

De aap uithangen in Monkey Park

Hangen jouw kinderen soms de aap uit? Dan is het Monkey Park de perfecte uitstap voor heel het gezin. Het park herbergt een grote verzameling van verschillende soorten apen. Loop door de apenkooien, ontmoet en voed de aapjes. Tip: De kleine aapjes houden ervan om op jouw schouder te springen en helemaal te onderzoeken. Dit park is niets minder dan een toffe, beestige, avontuurlijke uitstap voor jong en oud.

Tarzan en Jane in Jungle Park

Ga op ontdekking door een van de avontuurlijkste themaparken in Tenerife en vlieg door de jungle zoals Tarzan en Jane. Het park is de enige authentieke jungle met wilde vegetatie in Europa. Ze herbergt meer dan 300 dieren, meer dan 100 verschillende soorten met drie geweldige en onvergetelijke shows. Hier beleef je een fenomenale jungle safari die je zeker niet mag missen.

Ridders en jonkvrouwen in Castillo San Miguel

Verken het magische middeleeuwse kasteel en betreed de wonderen wereld van de ridders van de ronde tafel. Geniet van de vrij stromende wijn en het middeleeuwse banket terwijl de ridders aan hun steekspel beginnen. Moedig jouw favoriete Ridder en geniet van het middeleeuwse avontuur!

 

Wil jij samen met de kinderen een leuke vakantie beleven in Tenerife? Boek bij Uw Tenerife Specialist en kom nog meer te weten over onze spetterende tours!

4 + 7 =