Ontdek het pittoreske en charmante Tenerife bij Uw Tenerife Specialist

 

 

 Ontdek het pittoreske Tenerife

Tenerife is een droombestemming voor heel wat zonnekloppers. Het warme klimaat en de prachtige stranden maken het plaatje compleet. Maar Tenerife heeft zoveel meer te bieden dan zon, zee en strand. Ga je naar Tenerife? Verlaat dan even je strand en ontdek het pittoreske en gezellige Tenerife dat je nooit eerder zag!

 

San Cristobal de la Laguna

San Cristóbal de la Laguna is een gezellig stadje en bovendien UNESCO-werelderfgoed. Hier wandel je tussen tal van historische gebouwen. De volledige geschiedenis van het eiland ontdekken? Dat doe je in het Museo de Historia y Antropología de Tenerife. San Cristóbal staat niet enkel bekend voor haar historische centrum maar ook voor de vele tapasbars en gezellige winkeltjes!

Puerto De La Cruz

Puerto De La Cruz was vroeger een klein vissersstadje maar is nu een grote badstad. Toch vind je hier nog heel wat restanten van het oude vissersstadje terug en heeft het dankzij haar grote groei niet veel van haar charmes verloren. Genieten van het pittoreske Tenerife en van heerlijke lokale gerechten? Dan ben je in Puerto De La Cruz op de juiste plek.

 

 Taganana

In Taganana is de tijd blijven stilstaan! Het gevolg? Een prachtig pittoresk dorpje in het Anagagebergte. Het dorpje is puur en een reflectie van al het mooie en authentieke van Tenerife. Het is een echte aanrader om vanuit dit dorpje een mooie wandeling te maken en achteraf te genieten van hun heerlijke visgerechten! Tip: bezoek zeker de openbare wasplaats die zelfs tot op vandaag nog steeds gebruikt wordt.

Las Galettas

Las Galettas is een pittoresk kustdorpje in het zuiden van Tenerife.  Wandel over de charmante dijk, bewonder het kleine maar leuke haventje en geniet van de kleurrijke gevels en gebouwen. Las Galettas is de perfecte plek om even tot rust te komen en dat doe je het best met een glaasje streekwijn met uitzicht op de Oceaan.

Op Tenerife valt zoveel te beleven en te ontdekken. Wil je er graag zelf op uit? Boek snel jouw droomreis bij Uw Tenerife Specialist. 

Nog meer Tenerife? Lees ook onze andere blogs

Sporten op Tenerife? Dat doe je zo!

 5 tips voor een leuke vakantie in Tenerife 

 

 

 

 

 

1 + 6 =