Onze top drie hotels in Tenerife! - Uw Tenerife Specialist

Onze Top 3 hotels in Tenerife! 

Tenerife is echt een paradijs met heel wat Luxehotels. Maar hoe maak je nu het onderscheid? Wat zijn de beste hotels in Tenerife? En waar moet je zeker eens verblijven? In deze blog lees je onze top drie luxehotels in Tenerife. Kleine spoiler: elk hotel biedt iets unieks en een totaal andere beleving.

Rocken in het Hard Rock Hotel

Hou jij echt van muziek en entertainment? Dan moet je zeker eens verblijven is het Hard Rock Hotel in Tenerife. Over de hele wereld biedt Hard Rock Hotel een unieke ervaring aan vakantiegangers. Ook in Tenerife kan je sinds 2016 deze beleving meepikken.

In dit gloednieuwe hotel voelt elke muziekliefhebber zich onmiddellijk thuis. En ook op het gebied van design is dit hotel echt een pareltje. De suites en ruime kamers zijn uiterst trendy en staan volledig in het teken van muziek! Het Hard Rock Hotel is echt een must voor muziekliefhebbers die houden van een luxueuze vakantie.

Wist je trouwens dat als je dit hotel boekt bij Uw Tenerife Specialist, je VIP-toegang krijgt tot “Children of the 80’”? Maak je al maar klaar voor een onvergetelijke vakantie.

Genieten in het sprookjesachtige Gran Hotel Bahia Del Duque

Gran Hotel Bahia Del Duque is het meest sprookjesachtige hotel in Tenerife! Het prachtige hotel is omgeven door zes hectare subtropische tuinen en zwembaden en heeft zelfs een eigen golfbaan! In dit hotel kan je dus zonder zorgen verblijven tijdens jouw golfreis. Het hotel ligt onmiddellijk aan het strand en het luxe winkelcentrum Plaza del Duque.

Ook gastronomisch kom je hier absoluut niets te kort. Je hebt er keuze uit maar liefst acht restaurants en zeven bars waar je op je wenken wordt bediend. Het hotel heeft een eigen wellnesscentrum, tennisbaan en botanische wandelroute. En dat allemaal omgeven door sprookjesachtige gebouwen en decoratie. Een droomvakantie gegarandeerd.

 

Een echte sterrenbehandeling in GF Gran Costa Adeje

Last but not least is GF Gran Costa Adeje. Hier krijg je een echte sterrenbehandeling. Hier geniet je van een zorgeloze en welverdiende vakantie in alle rust. Ontdek het prachtige uitzicht vanop het panoramische dakterras of relax aan een van de drie zwembaden.

En als je nog meer wil relaxen kan je genieten van een behandeling of massage in het wellnesscentrum. Als je in alle rust en luxe wil genieten dan kan dit in GF Gran Costa Adeje. Hier word je helemaal zen!

Van de ultieme muziekbeleving, vakantie in een sprookjesparadijs tot relaxen aan de kust van Adeje. Uw Tenerife Specialist biedt je hotels in Tenerife van de bovenste plan. Boek snel je vakantie en geniet van dit prachtige en veelzijdige eiland.

5 + 12 =