Romantiek op Tenerife: vijf niet te missen activiteiten - Uw Tenerife Specialist

 

Romantiek op Tenerife: vijf niet te missen activiteiten

 

Liefde is mooi en nog veel mooier op Tenerife! Wil je er even tussen uit met jouw geliefde? Met welke activiteiten kan je hem/haar dan verrassen? Laat je betoveren door het mooie en romantische Tenerife. Pure romantiek op Tenerife? Dat doe je met deze vijf romantische activiteiten.

 

Naar de sterren kijken in El Teide National Park  

In het El Teide National Park bevind je je “on the top of the world”, of toch minstens op de top van Tenerife. Maak een romantische wandeling door het vulkaanlandschap en stop onderweg voor een romantische picknick. Geniet van het prachtige wildlife en de omgeving. Een aanrader is de kabelbaan naar La Rambleta. De kabelbaan brengt je net onder de top van een van de hoogste vulkanen ter wereld. Hier geniet je van een magische en overweldigende zonsondergang die je nooit meer zal vergeten.

Het toppunt van de avond vind je nog hoger in de lucht. Kijk omhoog en geniet van de heldere sterrenhemel. Op de top van El Teide zit je met je hoofd niet in maar boven de wolken en is er geen lichtvervuiling. Het resultaat? Samen met je geliefde kijken naar de mooiste sterrenhemel ter wereld. Romantiek op Tenerife zoals het hoort!

 

Hand in hand in Parque Garcia Sanabria 

 

In het hartje van Santa Cruz de Tenerife vind je het Parque García Sanabria. Wandel hand in hand door het park en geniet van een heerlijke namiddag. In dit mooie park is romantiek op Tenerife geen enkel probleem. Het is op en top genieten van prachtige bloemen, tal van fonteinen en mooie beelden. Papegaaien vliegen je om de oren tijdens je wandeling door de betoverende botanische tuinen. Het mooiste plekje in het park? Dat is Fecundidad! Het prachtige beeld is omgeven door mistige fonteinen. Het is echt magisch! 

 

Romantisch dineren bij kaarslicht 

Op Tenerife vind je tal van betoverende restaurants met lokale specialiteiten in een idyllische setting. Wat wil je nog meer? Enkele van de meest romantische restaurants zijn restaurant Jardin in de koninklijke tuinen, La Cupula en Las Rocas met zicht op zee. Nog meer restaurantideetjes nodig voor een lekker romantisch diner? Uw Tenerife Specialist geeft u advies over de beste adresjes op het eiland, dicht bij uw hotel en volledig naar uw smaak. Je hoeft er maar naar te vragen.

 

Geschiedenis en kunst in La Orotava 

In het noordwesten van de kust vind je La Orotava. In dit pittoreske dorpje beleef je de geschiedenis van Tenerife. Ontdek de kleurrijke gebouwen met hun magische balkons en beleef jullie “Romeo en Julia moment” in Casa Méndez-Fonseca. Wandel door het dorpje en geniet van de architecturale kerken en abdijen. Wat is er romantischer dan samen wijnproeven? In La Orotava kan je hier haast niet om heen. Bezoek je Tenerife in mei of juni? Mis dan zeker niet hun lokaal festival waarbij je tal van kunstwerken op straat kan bewonderen. Neem ook zeker de tijd voor een romantische wandeling door de mooie bloementuinen.

 

 

Zeezwembaden in Garachico  

Voor een romantisch uitje is een uitstap naar het authentieke dorpje Garachico absoluut de moeite. Dit dorpje diende als filmlocatie voor tal van films en dat voor een goede reden. In dit kleurrijke dorpje aan de kust bevind je je in de zevende hemel. Dit dorpje zit vol met charme, leven en romantiek. Vergeet ook zeker niet een pootje te baden in een van de zeezwembaden. Ook wel beter bekend als de “lava rock pools”. Deze natuurzwembaden werden gevormd door een vulkaanuitbarsting. Het heldere zeewater zit gevangen tussen de lavastenen en wordt verwarmd door de zon. Een glaasje champagne erbij en romantischer kan niet. 

 

Wil jij er tussenuit met jouw partner en samen genieten van romantiek op Tenerife? Boek dan snel jouw reis bij Uw Tenerife Specialist.

2 + 3 =