Specialist - Uw Tenerife Specialist

Uw Specialisten

PLAN JE REIS
N

De sterrenhemel aan jouw voeten

N

Dolfijnen en walvissen spotten

N

Ontdek de traditionele en overheerlijke keuken

Uw Tenerife Specialist, uw expert!


Uw Tenerife Specialist biedt jou een unieke ervaring van begin tot einde op het prachtige Tenerife. Het eiland biedt meer mogelijkheden dan enkel een zonvakantie. Van prachtige stranden en ongerepte vulkaanlandschappen tot een tropisch woud. Op Tenerife ligt de wereld aan jouw voeten.

Voor ieder wat wils

Op Tenerife vindt iedereen wat hij of zij zoekt. Wil je lekker ontspannen? Droom dan weg op één van de prachtige stranden. Zin in waterpret? Beleef een spetterende dag in één van Tenerife’s waterpretparken. Sporters kunnen hun energie dan weer kwijt op de panoramische golfterreinen. Maar, als je op zoek bent naar een tikkeltje meer avontuur, trek dan de prachtige natuur in en geniet van Tenerife’s vulkaanlandschappen of het prachtige Anaga woud.

Er valt zoveel te ontdekken op het prachtige Tenerife. De beste manier om het te beleven, is door het te doen. Plan nu jouw reis bij Uw Tenerife Specialist.

Uw expert

We bieden jou enkel persoonlijk goedgekeurde reizen aan. Meerdere keren per jaar trekken we er met het hele team op uit om de laatste nieuwigheden op Tenerife vanop de eerste rij te ontdekken. Zo garanderen we jullie een unieke en vooral zorgeloze vakantie.

We kennen Tenerife door en door. Geen enkele verborgen parel is voor ons nog een geheim. Wij delen onze ervaringen dan ook graag met jullie. Zo kan jij Tenerife ontdekken zoals het hoort, verborgen parel per parel.

Wil jij ook het veelzijdige Tenerife ontdekken? Kijk dan zeker eens bij onze excursies en laat je verrassen.

Themareizen op maat

Uw Tenerife Specialist staat voor een totaalpakket met een op en top beleving van begin tot einde. Beleef nog meer met onze themareizen en krijg wanderlust.

Ben je helemaal fan van 80’s muziek? Swing dan op het ritme van Prince en The Vengaboys. Onze Themareis “Children of the 80’s” teleporteert je in het befaamde Hard Rock Hotel helemaal terug naar de jaren tachtig.

Sla jij graag eens een balletje? Scoor dan een hole in one op een van onze panoramische golfterreinen. Wist je dat Tenerife “the place to be” is om te golfen? Onze golfreis neemt je mee op avontuur in dit golfparadijs.

Geniet meer van Tenerife en ontdek onze Themareizen.

Onze “Tenerife” troeven op een rijtje:

  • Zoveel meer dan enkel zon, zee en strand
  • Op en top genieten zonder zorgen
  • Service en luxe van de bovenste plank
  • Unieke activiteiten om U tegen te zeggen

Sfeerimpressie van Tenerife