Sporten op Tenerife? Het kan allemaal op dit sporteiland!

 

 

Sporten op Tenerife? Dat doe je zo!

 

Wil je op vakantie naar Tenerife maar is stilzitten en luieren aan het strand niets voor jou? Wil jij graag een actieve en spannende vakantie? Of rustige momenten afwisselen met een dosis actie? Of wil je echt gewoon sporten op Tenerife? Dit kan perfect op het veelzijdige eiland. Want Tenerife is een echt sportparadijs!

 

Tenerife, een Golfparadijs

Een balletje slaan en bovendien genieten van een prachtig uitzicht? Tenerife is een panoramisch golfparadijs waar elke golfliefhebber zich onmiddellijk thuis voelt. Golfen op Tenerife is onbeschrijfelijk. Het zelf eens meemaken is dus de boodschap. Uw Tenerife Specialist organiseert een volledig georganiseerde golfreis. Wil je dus zorgeloos genieten van het grasveld, de holes en de sfeer? Dan is onze Golfreis echt iets voor jou.

Paragliding, dat is vliegen als een vogel over het eiland

Voel je zo vrij als een vogel! Zweef tussen de wolken en bewonder het prachtige landschap vanuit een ander perspectief! Ook bij Uw Tenerife kan je paragliding toevoegen aan je reis. Wij regelen alles voor jou! Onze vriendelijke en ervaren piloot neemt je mee op een onvergetelijk avontuur in de lucht!

Fietsen tussen de wolken en de bergen

Heel wat profs en wielertoeristen trekken tijdens de winter, maar ook steeds meer tijdens de zomer, naar het warme Tenerife. Enkel voor het zachte klimaat? Neen hoor, ook voor de bergen, de routes en de vele leuke cafeetjes langs de weg. Tenerife is een fietsparadijs voor diegene die houden van wat straffe hoogtemeters en panoramische ritjes, maar ook van een stevig windje. Krachttraining heten ze dat dan 😉

Dat het eiland een paradijs is voor fietsers, dat weet Tenerife zelf ook. De meeste hotels hebben de juiste voorzieningen zoals fietskelders om je fiets veilig achter slot en grendel te plaatsen en achter fietsverhuur, daar moet je ook niet lang achter zoeken.  

(Wind)surfen op Playa de El Médano

 

Het prachtige strand Playa de Le Médano is een watersportparadijs dankzij de hoge golven en passaatwinden. Dit strand is dan ook erg geliefd bij surfers. De golven zijn er zo goed dat hier zelfs jaarlijks het wereldkampioenschap kitesurfen wordt gehouden. Op de boulevard vind je ook enkele lekkere restaurants voor een lekker hapje of diner na een stevige dag in het water. Playa de Le Médano ligt aan de rots, Punta Roja. Met andere woorden een weekje aan Playa de Le Médano dat is een sportvakantie met een uitzicht.

 

Als je dacht dat dit de enige activiteiten of sporten zijn die je op Tenerife kan beoefenen, dan heb je het mis. Wil je meer weten over sporten op Tenerife? Neem dan contact op met Uw Tenerife Specialist.

1 + 3 =