Naar Ibiza gaan voor een feestje? Niet nodig, Tenerife is veel plezanter!

 

Uitgaan in Tenerife? Dat doe je hier! 

Kan jij s’ avonds niet in jouw hotel blijven rondhangen? Wil je graag een stapje in de wereld zetten? Dan ben je op dit eiland aan het juiste adres! Want uitgaan in Tenerife dat moet je zeker eens gedaan hebben. Van echte clubs, leuke bars tot vette strandfeestjes je vindt het er allemaal. Naar Ibiza gaan voor een feestje? Niet nodig, Tenerife is veel plezanter!

 

De vetste strandfeestjes op Monkey Beach Club 

Deze leuke strandbar ligt op het mooie Playa La Troya. Overdag geniet je hier van een fris biertje of een lekkere cocktail met uitzicht over de Oceaan. Maar, s ‘avonds breekt het feest pas echt los. Na een lekkere aperitief bij zonsondergang kan je hier genieten van de gekste strandfeestjes. Met je tenen in het zand en met een pintje in de hand! Klein hongertje? Monkey Beach Club voorziet je ook nog eens van de lekkerste snacks op beats van de beste deejays.

 

 

 

 

Feesten in stijl in Papagayo Beach Club

 Papagayo Beach Club is uitgeroepen tot beste beach club van het eiland. En dat is niet zomaar. De bar op het strand van Troje bied je de beste cocktails en de beste muziek. Om te dansen, te feesten of gewoon te chillen, maar dat allemaal in stijl en luxe. Want in deze club voel je je helemaal VIP.

 

Rocken in het Hard Rock Cafe 

Uitgaan in Tenerife als echte muziekliefhebber dat doe je nergens anders beter dan in het Hard Rock Cafe. Tussen tal van memorabilia van de grootste sterren ter wereld geniet je van lekker eten, frisse cocktails en liveoptredens. Wist je dat, het Hard Rock Cafe in Tenerife het grootste van Europa is? Als dat geen reden is om zeker eens te bezoeken?!

 

Cocktails en zonsondergangen in La Terrazza del Mare 

Uitgaan in Tenerife moet niet altijd feesten zijn tot je erbij neervalt… Als je wilt proeven van een heerlijke cocktails terwijl je geniet van de prachtige zonsondergang? Dan zit je in La Terrazza del Mare goed. Hier kan je ook proeven van een lekkere en unieke keuken. Met andere woorden als je gezellig met jouw vrienden wil napraten terwijl je geniet van een fris drankje dan is deze bar perfect. Lay back, and relax! 

 

Uitgaan in Tenerife of gezellig wat gaan drinken? Het kan allemaal op het veelzijdige eiland. Wil je graag met jouw vrienden een fijne vakantie beleven onder de zon? Boek dan jouw reis bij Uw Tenerife Specialist.

7 + 2 =